Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Ribella

Brendovi

Ribella

Proizvodi iz Ribella asortimana su od 2009. do 2016. godine osvojili brojne nagrade i priznanja u Srbiji.

Kompanija DTD Ribarstvo postoji od 1952. godine, a sadašnji naziv kompanija je dobila 1978. godine.
Kako bi na najbolji način uredili ribu, kompanija je 2011. godine otvorila Fabriku za preradu ribe, odakle se proizvodi na tržište plasiraju pod robnom markom Ribella.
Ribella proizvodi su prepoznatljivi po svom originalnom dizajnu i crvenom logou. Pakovanja na svojoj poleđini sadrže predloge recepata za pripremu ribe. Proizvodi iz Ribella asortimana su od 2009. do 2016. godine osvojili brojne nagrade i priznanja u Srbiji.
Proizvodi iz Ribella asortimana koji su u ponudi su zamrznuta riba, humus i riblje paštete. Smrznuta riba nutritivno je jednako vredna kao sveža riba, a jedan od glavnih aduta duboko smrznute ribe je njena zdravstvena ispravnost jer ne postoji rizik od razvoja toksičnih pojava.
Humus je namaz od leblebija, susamove paste, limunovog soka, belog luka i začina, specijalitet zemalja Bliskog Istoka i nacionalno jelo Libana.
Riblje paštete sadrže više od 50 % ribljeg mesa, a bogate su omega-3 masnim kiselinama, esencijalnim sastojcima hrane, koje organizam ne sintetiše, već ih moramo unositi preko hrane.