Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Caputo

Brendovi

Caputo

Kažu da je brašno ključ uspeha jedne pice preliv je uvek dobar dok je brašno pravo.

Ovu “tajnu” su još 1924. godine saznali u kompaniji MULINO CAPUTO, proizvođaču vrhunskog brašna za pice i testenine iz Napulja, i od tada je dele sa svim ljubiteljima italijanskih jela koja spadaju u najpoznatije na svetu.

MULINO CAPUTO brašno se proizvodi sa velikim poštovanjem prema darovima žita, polako i temeljito, uz autoritet, spontanost i tradiciju, kako bi svi ljubitelji testa širom sveta mogli da ispolje svoju kulinarsku kreativnost na najbolji način. Na ovaj način je nastao metod “Caputo” koji sporim mlevenjem obezbeđuje da žito zadrži svoje autentične ukuse i hranljive supstance uz najviši kvalitet obrade. Mešanjem žita iz italijanskih oblasti Umbrie i Marche sa žitom iz Francuske, Nemačke i Finske se dobija prirodni proizvod koji ne poseduje veštačke enzime i ekstra aditive.

MULINO CAPUTO je u Srbiji, putem SILBO brend reprezentacije, dostupan našim sugrađanima kroz klasično i osnaženo brašno u pakovanjima od 25kg, namenjeno svim ljubiteljima kuhinje koji vole autentične recepte.

MULINO CAPUTO od pice pravi obrok za svaki dan.

http://www.mulinocaputo.it/