Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  AIA

Brendovi

AIA

Video

Kompanija AIA (Agricola Italiana Alimentare), deo Veronezi grupe, je jedna od vodećih evropskih firmi u proizvodnji i prodaji svežeg pilećeg, ćurećeg i zečjeg mesa, celog i u porcijama, zatim, jaja, širokog asortimana gastronomskih specijaliteta i živinskog mesa u slajsu.

Kako bi ispunila najviše međunarodne standarde, kompanija AIA je posvećena održavanju i poštovanju propisa zajednice. Otuda firma koristi najkvalitetnije sastojke i proizvodne procese zasnovane na najsavremenijoj tehnologiji. Kako bi se ispunio zahtev potrošača za pikantnim, zdravim i bezbednim prehrambenim proizvodima, postoji potpuna kontrola svake faze proizvodnog procesa.

Visok kvalitet proizvoda postiže se kombinacijom praktičnog pristupa proizvodnji i upotrebe svežih, autentičnih i lakih sastojaka, a da se, pritom, ne zanemare ukus i inovacija. Sjedinjenjem ovih faktora nastaje prava ideja – kako konstantno i na najbolji način činiti potrošače zadovoljnima.

Wudy, prvi u pravljenju pilećih i ćurećih viršli, tržišni lider već godinama.

Širok asortiman različitih gramaža i specijaliteta koji zadovoljavaju sve ukuse, zgodni za sve prilike: možete odabrati neku od ćurećih i pilećih varijacija ili viršle punjene sirom.

Kvalitet mesa koji se koristi u pravljenju Wudy viršli čine ih savršenim saveznikom svake dijete.

www.aia-spa.it