Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Čokolend

Brendovi

Čokolend

AD Čokolend je jedan od vodećih proizvođača surogat tabli za jelo i kuvanje u Srbiji. Osim čokoladnih i krem pralina proizvodi i čokoladne figure koje predstavljaju jedinstven proizvod na ovim prostorima.

Jedno od osnovnih opredeljenja poslovne strategije Čokolend-a je kontrola, održanje i povećanje kvaliteta proizvoda kao i investiranje u razvoj novih proizvoda. Na osnovu takve poslovne strategije 1998.godine u proizvodni program je uveden tortilja čips, potpuno nov proizvod čija je sirovinska osnova integralno zrno kukuruza, što ga čini jedinstvenim proizvodom na tržištu u ovom delu Evrope.

Od 2015. godine Čokolend intenzivno radi na proširenju proizvodnih pogona i obogaćenju programa koji se nude potrošačima.

Kroz Silbo brend reprezentaciju AD Čokolend je na raspolaganju našim sugrađanima i potrošačima kroz široku paletu proizvoda, od pralina i krem bananica, preko tortilja čipsa u raznim ukusima (classic, pizza, chili, cheese, roštilj, tzatziki i kečap), do Famoso soseva i čokolada Lucia, Gracia i Family.

http://www.cokolend.rs/