- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- AIA
- BB klekovača
- BMI
- Borgo Molino
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Cipiripi
- Čokolend
- Caffe Vergnano
- Capannelle
- HOPLA
- Corte Buona
- Debic
- De Nigris
- Farchioni
- Frico
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Granoro il Primo
- Igor Gorgonzola
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Kraš
- LambWeston
- Linco
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Mi99
- Montorsi
- Paclan
- Paraćinka
- Pucci
- Rivetto
- Sandrone
- Schlumberger
- Silbo Good Food
- Sorger
- Stefano Toselli
- Tasca D'Almerita
- Viotros
- Woerle
- Zanetti
- Zvonko Bogdan
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Brendovi
Montorsi
Kompanija Montorsi je osnovana 1880. godine kao porodična radionica za preradu mesa, u oblasti Italije (Acquaria di Montecreto) koju karakteriše snažna veza ljudi i zemlje, i iskrena strast prema dobroj hrani. Tajni sastojci koje porodica Montorsi već pet generacija koristi u izradi svojih mesnih prerađevina su svež vazduh i znalačke ruke zaposlenih, koji već više od jednog veka čuvaju delikatesnu tradiciju Montrosi i pretvaraju je u jedinstveno kvalitetne proizvode.
Danas je Montrosi vodeća italijanska kompanija u proizvodnji mesnih prerađevina koja se ponosi svojim proizvodnim procesom. Od ekskluzivne produkcione linije, preko odabira najboljih rasa svinja i sirovih materijala za njihovu ishranu, do direktne dostave proizvoda na mestima prodaje, svaki segment proizvodne linije Montrosi se upravlja jednim ciljem — obezbediti najbolje meso za potpuno zadovoljstvo potrošača.
Zahvaljujući Silbo brend reprezentaciji, Montorsi je prisutan na tržištu Srbije kroz trajne i polutrajne proizvode kao što su Napoli Piccante polusuva kobasica, Montorsi polusuva kobasica Milano, Montorsi pršuta Crudo (sečena), Montrosi mortadella Olimpia sa pistaćima.