- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- Adria D'oro
- AIA
- Alpenhain
- Alves de Sousa
- BB klekovača
- BMI
- Boiron
- Borgo Molino
- Caffarel
- Caffe Carraro
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Ciao
- Cipiripi
- Crea
- Coati
- Čokolend
- Capannelle
- Haagen-Dazs
- HOPLA
- Hofmeister
- Corte Buona
- Dira
- Dali Trade
- Debic
- De Nigris
- Ennstaler
- Farchioni
- Ferdinand
- Fine and Deli
- Frico
- Furore
- Violife
- Fontoliva
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Griesson
- Granoro il Primo
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Mingle
- Landessa
- Linco
- Mate
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Montorsi
- Neuburger
- Muller
- NOY NOY
- Paraćinka
- Picnic
- Pelzmann
- Pucci
- Rivetto
- Rooty's
- Sapori Antichi
- Sandrone
- Schlumberger
- Sorger
- St. Nicolaus
- Sudmilch
- Tasca D'Almerita
- Trevalli
- Vandermoortele
- Viotros
- Vrhovi Zlatibora
- Woerle
- Zemono
- Zanetti
- Zvečevo
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Brendovi
De Nigris
Jedinstvenost De Nigris brenda leži u kreativnosti koja se upotrebljava kako bi svaki proizvod bio uvek u mogućnosti da iznenadi. Da bi se ova jedinstvenost održala od 1889. godine, tri generacije porodice De Nigris se posvetilo proizvodnji tradicionalnog balzamiko sirćeta vrhunskog kvaliteta kroz porodični moto da “granice ne postoje”.
Danas, 120 godina kasnije, proizvodnja je bazirana na unikatnim poluproizvodima iz oblasti Modene u Italiji. Delikatan proces fermentacije i starenja se obavlja uz stalnu superviziju koja obezbeđuje očuvanje arome, a proces proizvodnje i flaširanja se obavlja uz primenu najsavremenijih tehnologija.
Na taj način nastaje balzamiko sirće prefinjenog i aromatičnog ukusa koje se odlično slaže kako sa salatama, sirevima i mesom, tako i sa voćem i dezertima.
Kroz Silbo brand reprezentaciju, De Nigris proizvodi se mogu naći na tržištu Srbije u različitim zapreminama i ukusima.