Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Debic

Brendovi

Debic

FrieslandCampina jedna je od pet najvećih mlekarskih industrija u svetu i dnevno snabdeva više od milijarde ljudi hranom bogatom nutrijentima. Proizvođači mleka učestvuju u svakoj odluci firme FrieslandCampina, pa su tako sigurni da se mleko sa njihovih farmi upotrebljava za proizvodnju samo najboljih mlečnih proizvoda.

FrieslandCampina ima stimulativne programe s ciljem ohrabrivanja proizvođača mleka na pružanje boljih životnih uslova svojoj stoci, kao i na očuvanje prirodnog okruženja svoje stoke. Osim toga, kompanija FrieslandCampina vlasnik je celog mlekarskog lanca - od pašnjaka do stola - što nam omogućuje održivi postupak i daje veću kontrolu nad kvalitetom konačnog proizvoda.

Debic, premium marka firme FrieslandCampina, nudi širok raspon mlečnih proizvoda vrhunskog kvaliteta, od pavlaka i maslaca do mešavina za deserte i šlag pene u spreju. Cilj proizvoda Debic je olakšati rad u profesionalnim kuhinjama svojom jednostavnošću i minimalnim vremenom pripreme, što ih čini idealnim kuhinjskim pomoćnicima.

http://www.debic.com

Pavlake i kremovi za kuvanje