Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Callebaut

Brendovi

Callebaut

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije belgijske čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.

Zašto? Zato što je to jedna od retkih čokolada koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana.

Pravljenje divnih čokoladnih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine. Ideja sa kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade” i ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi prema čokoladi koja traje preko sto godina.

Kroz Silbo brend reprezentaciju Callebaut čokolada je prisutna na tržištu Srbije kao tamna, mlečna ili bela čokolada, termostabilna čokolada, čokolada bez šećera, i kao obojena i flavorizovana čokolada, raspoloživa i za HoReCa profesionalce.

www.callebaut.com