Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Vandermoortele

Brendovi

Vandermoortele

Belgijska kompanija Vandemoortele još od 1899. godine stvara vrhunska peciva i to spajajući proverenu tradicionalnu recepturu sa inovacijama današnjice.

Mekana testa sa pravom dozom hrskavosti njihov su zaštitni znak, a pored već prepoznatljivih kroasana, u svom asortimanu imaju i bagete, ćabate, kao i rolnice, mrežice, šapice i druga peciva raznih punjenja.

Vandemoortele peciva su idealna i za HoReCa objekte i sve one ugostitelje kojima je važno da za svoje goste obezbede samo najbolje dostupne proizvode.

Ističu se i po korišćenju BAKE UP tehnologije, koja podrazumeva da su peciva već spremna i da je potrebno svega par minuta da se pripreme u rerni i pojave u svom najboljem obliku. Pored toga, upakovana su tako da zauzimaju minimalno mesta prilikom transporta, a opet ne gube na svom prvoklasnom kvalitetu.

Ukusni i zdravi sastojci su nešto što se u ovoj kompaniji posebno neguje, pa je to primenjeno i u postupku stvaranja Bellimar margarinskog namaza, idealnog za pravljenje kroasana i drugih lisnatih testa.

Kada želite savršen doručak, Vandemoortele je tu da to ispuni u potpunosti.