Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  HoReCa

HoReCa

Da bi SILBO brendovi bili na raspolaganju svim našim sugrađanima i krajnjim potrošačima, ne zapostavljajući nikoga, pored KA, LKA i TT kanala uspostavili smo namenski HoReCa program distribucije, sa opredeljenjem da rafinirani i zahtevni konzumenti mogu da uživaju u vrhunskim iskustvima i van svojih domova.

HoReCa kanal je usmeren na veleprodaju prehrambenih proizvoda i pića ka hotelima, restoranima, barovima, picerijama, pekarama i poslastičarnicama. Poseban fokus HoReCa kanala je na namenskoj prodaji ka kompanijama.

Naš HoReCa asortiman je prilagođen potrebama kupaca, a ponuda obuhvata preko 1.000 artikala iz tri različita temperaturna režima — frozen (do -22°C), fresh (0-4°C) i ambient (10-22°C) — iz kojih se izdvajaju italijanski sirevi, delikatesi i vina, kao i najfinija belgijska čokolada. Naše HoReCa usluge su prilagođene zahtevima klijenata kojima nudimo najbolje proizvode iz inovativnog sveta gastronomije.

SILBO obogaćuje kuhinje naših klijenata asortimanom za hedonizam i najlepša iskustva koja gosti mogu da dožive u HoReCa objektima.

U saradnji sa našim marketing sektorom, klijentima u HoReCa kanalu smo u mogućnosti da obezbedimo širok spektar promotivnih aktivnosti putem namenskih događaja, degustacija, promocija i pažljivo osmišljenih interakcija sa gostima njihovih objekata.

Kao i svakom drugom kanalu SILBO distribucije, i u HoReCa programu obezbeđujemo integrisane logističke usluge, čime klijentima obezbeđujemo one-stop-shop kada su u pitanju najkvalitetniji i najnoviji proizvodi koji živote njihovih gostiju obogaćuju vrhunskim i atraktivnim proizvodima. 

Jer, u našoj HoReCa milji više — mi kreiramo ponudu sa pet zvezdica.