Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Capannelle

Brendovi

Capannelle

Na brdu – vidikovcu iznad sela Gajole, usred Kjanti zone, u samom srcu Toskane, smešteno je imanje po imenu Kapanele. Neobično vinogradarsko – vinarsko imanje, koncipirano tako da, sa jedne strane ima idealne uslove za proizvodnju velikih vina, a sa druge – da svakog trenutka može da na vrhunski način ugosti ljubitelje tog vina.

Vinarija i prelepa kuća za odmor, smešteni su u raskošnom italijansko – engleskom vrtu, koji je okružen morem vinograda pod sanđovezeom. Podrum je ukopan duboko u krečnjačku stenu, čiji je čitav jedan zid ogoljen, kako bi obezebedio optimalnu vlažnost za odležavanje vina. Na dnu podruma smešten je unikatni sef za čuvanje vina, jedinstven u svetu, napravljen po vrhunskoj tehnologiji, koja obezbeđuje apsolutno savršene uslove za dugo čuvanje vina. A svuda okolo ovog imanja, kao na dlanu, vide se vinogradi u kojima nastaju prestižna Capannelle vina.

Filozofija proizvodnje vina zasnovana je na jednostavnoj ideji da vino nastaje u vinogradu, da berba određuje kvalitet i prinos i da se za vino bira samo najbolje grožđe. Kada ono nije najbolje – vina nema.

www.capannelle.it