Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Pidy

Brendovi

Pidy

Kada su u pitanju peciva, onda je Pidy broj jedan u svetu ugostitaljstva još od 1967. godine.

Kompanija Pidy je svetski lider u proizvodnji lisnatog peciva. Poseduje tehnološki najsavremenije proizvodne pogone u Belgiji, Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama.

Sa porastom popularnosti peciva, sve više se razvija i kompanija Pidy kako bi konstantno pružala inspiraciju u vidu kvalitetnih proizvoda različitih oblika, veličina i vrsta , koji otvaraju vrata uzbudljivog sveta slatkih i slanih gurmanskih maštarija. Danas je to jedna od najpoznatijih svetskih kompanija specijalizovana za proizvode spremne za punjenje ( „Ready to Feel“). U proizvodnji se koriste 100% prirodni sastojci sa ukusom i teksturom domaće, ali sa stabilnošću koje zahteva profesionalna kuhinja.

Zahvaljujući konstantnom kvalitetu širokog asortimana, inovacijama i uslugama koje nudi, Pidy je prvi izbor kada su lisnata testa u pitanju, u 50 zemalja širom sveta.

Zahvaljujući SILBO brend reprezentaciji, potrošači u Srbiji mogu da uživaju u pripremanju ukusnih đakonija od lisnatog testa. Bilo da su u pitanju brza i jednostavna punjenja ili složene kombinacije, Pidy peciva pružaju savršenu podlogu.

https://www.pidy.com/