Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  Brendovi  >  Kraš

Brendovi

Kraš

Video

Preuzimanjem distribucije na srpskom tržištu kompanija Silbo ove godine ostvaruje saradnju sa dugovečnom kompanijom Kraš, u čijim proizvodima generacije potrošača već čitav vek uživaju.

Već gotovo 100 godina mnogobrojni pojedinci, a i čitave generacije, doprinose izrastanju Kraša u modernu konditorsku kompaniju.

KRAŠOVA “slatka” istorija počinje 1911. godine kada je fabrika UNION u Zagrebu započela s radom kao prvi proizvođač čokolade u jugoistočnoj Europi. Već od samog početka, slatkiši proizvedene u ovoj fabrici primaju najveće priznanje - UNION postaje carski i kraljevski dobavljač bečkog dvora.

Godine 1923. u Zagrebu, u Savskoj ulici, preduzeće BIZJAK započinje proizvodnju dvopeka, keksa i vafla. Zahvaljujući umešnosti svog vlasnika, preduzeće je ubrzo postalo poznato po svojim domaćim keksima na tržištu šire regije.

Društveno preduzeće se 1992. godine transformiše u deoničarsko društvo Kraš. Od tada pa do danas, Kraš se razvija kao savremeno organizovana i tržišno orijentisana kompanija čiji su proizvodi prisutni i priznati na svetskim tržištima. Pri tome poštujemo i negujemo svoju bogatu prošlost zasnovanu na vrhunskom kvalitetu proizvoda koju su svojom vernošću nagradile generacije Krašovih potrošača.

www.kras.rs

Slani program