- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- Adria D'oro
- AIA
- Alpenhain
- Alves de Sousa
- BB klekovača
- BMI
- Boiron
- Borgo Molino
- Caffarel
- Caffe Carraro
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Ciao
- Cipiripi
- Crea
- Coati
- Čokolend
- Capannelle
- Haagen-Dazs
- HOPLA
- Hofmeister
- Corte Buona
- Dira
- Dali Trade
- Debic
- De Nigris
- Ennstaler
- Farchioni
- Ferdinand
- Fine and Deli
- Frico
- Furore
- Violife
- Fontoliva
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Griesson
- Granoro il Primo
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Mingle
- Landessa
- Linco
- Mate
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Montorsi
- Neuburger
- Muller
- NOY NOY
- Paraćinka
- Picnic
- Pelzmann
- Pucci
- Rivetto
- Rooty's
- Sapori Antichi
- Sandrone
- Schlumberger
- Sorger
- St. Nicolaus
- Sudmilch
- Tasca D'Almerita
- Trevalli
- Vandermoortele
- Viotros
- Vrhovi Zlatibora
- Woerle
- Zemono
- Zanetti
- Zvečevo
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Novosti
Callebaut Ruby čokolada prezentovana Beogradu
U petak smo bili na dugo isčekivanoj pretpremijernoj degustaciji Callebaut RB1 čokolade, senzacionalne četvrte vrste čokolade u svetu.
Pored tamne, mlečne i bele, svet je upoznao Ruby čokoladu, čemu su zaslužni centri za razvoj i istraživanje kompanije Barry Callebaut. Callebaut RB1 se odlikuje sjajnom ružičastom bojom i intenzivnim osvežavajućim voćnim i kiselkastim notama, a dobija se pažljivom selekcijom i obradom zrna ružičastog kakaovca. Nakon što je prvi put razotkrivena svetskoj javnosti u Šangaju septembra prošle godine, Ruby dolazi u Beograd ove jeseni.
Do tada, prenosimo vam delić atmosfere kada je Ruby bila tu na samo jedno veče, pretpremijerno u Mandarini. Majstori kulinarstva na čelu sa Krstom Radovićem, pripremili su nam vrlo iznenađujuće kombinacije sa sirevima, raznim začinima, pa čak i ribom. Sve to u kombinaciji sa Schlumberger roze penušavim vinom i Borgo Molino Motivo roze prosekom donelo je savršen spoj.