Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  HoReCa  >  Novosti  >  Callebaut – Čokoladna čarolija u Inspiration Hub-u

Novosti

Callebaut – Čokoladna čarolija u Inspiration Hub-u

Ne postoji mesto gde bi sladokusci radije bili, nego tamo gde se odvija prava čokoladna magija, a to je bio Silbo Inspiration Hub, 03. aprila kada je održana promocija brenda Callebaut.

Događaj je organizovan kako bi postojećim i potencijalnim HoReCa kupcima, ali i najeminentnijim domaćim poslastičarima bio predstavljen čokoladni sladoled koji se ističe bogatim i intenzivnim ukusom prave čokolade. Prisutni su se uverili da kada snage udruže brend Callebaut i italijanski proizvođači sladoleda nastaje prava čokoladna čarolija. A kako bi u tom čokoladnom savršenstvu mogli da uživaju i njihovi gosti, dobili su recepte za pravljenje različitih ukusa sladoleda od čokolade, mogli su da vide poroceduru pravljenja i da degustiraju iste. Predstavljeno je više različitih vrsta sladoleda, među njima i sladoled sa Rubi čokoladom kao i sladoled sa zlatnom čokoladom.

Specijalni gost  bio je Ciro Fradano poslastičar, italijanskog porekla koji drži predavanja na brojnim akademijama za poslastičarstvo i gastronomiju, a ovog puta je kao ambasador Callebauta posetio naš Inspiration Hub i svim prisutnima dao korisne savete u vezi sa pripremom sladoleda.