Srpski Engleski
0.00
Vi se nalazite ovde > Naslovna  >  HoReCa  >  Novosti  >  Boiron – Voće u svom najboljem obliku u Inspiration Hub-u

Novosti

Boiron – Voće u svom najboljem obliku u Inspiration Hub-u

Inspiration Hub je 24. aprila bio mesto inspiracije i prave kulinarske magije kada je održana promocija francuskog brenda Boiron. Voćni pirei koji su izvor inspiracije velikim kulinarskim umetnicima u preko 80 zemalja sveta, zahvaljući Silbo HoReCa timu sada su i na našem tržišt

Svim postojećim i potencijalnim HoReCa kupcima predstavljen je asortiman od preko 10 potpuno prirodnih ukusa od kojih je 80% bez dodatog šećera. Među prisutnima bili su vlasnici eminentnih domaćih restorana i poslastičarnica koji su se uverili u potencijal Boiron voćnih pirea i njihovu široku primenu od poslastičarstva, preko pripreme handmade sladoleda, pripreme i ukrašavanja slanih jela, sve do korišćenja u kafe barovima za pravljenje koktela.

Za kulinarske poslastice bio je zadužen Petar Žuljević, poslastičar iz Mama Shelters hotela. Event je protekao u prijatnoj atmosferi, a specijalna gošća bila je  Hélène Respondek, menažerka prodaje za tržište Istočne Evrope, Švajcarske, Izraela, Francuske Zapadne Indije i Skandinavije. Ona je upoznala prisutne sa tradicijom kompanije Les Vergers Boiron i istakla da joj veliko zadovoljstvo što je u Srbiji, jer oni malinu i još neko voće nabavljaju upravo iz naše zemlje.