- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- Adria D'oro
- AIA
- Alpenhain
- Alves de Sousa
- BB klekovača
- BMI
- Boiron
- Borgo Molino
- Caffarel
- Caffe Carraro
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Ciao
- Cipiripi
- Crea
- Coati
- Čokolend
- Capannelle
- Haagen-Dazs
- HOPLA
- Hofmeister
- Corte Buona
- Dira
- Dali Trade
- Debic
- De Nigris
- Ennstaler
- Farchioni
- Ferdinand
- Fine and Deli
- Frico
- Furore
- Violife
- Fontoliva
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Griesson
- Granoro il Primo
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Mingle
- Landessa
- Linco
- Mate
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Montorsi
- Neuburger
- Muller
- NOY NOY
- Paraćinka
- Picnic
- Pelzmann
- Pucci
- Rivetto
- Rooty's
- Sapori Antichi
- Sandrone
- Schlumberger
- Sorger
- St. Nicolaus
- Sudmilch
- Tasca D'Almerita
- Trevalli
- Vandermoortele
- Viotros
- Vrhovi Zlatibora
- Woerle
- Zemono
- Zanetti
- Zvečevo
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Novosti
ČOKOLADNI IZAZOV
Ne postoji mesto u Srbiji koje je bilo privlačnije 24. oktobra od Inspiration Hub-a. Pedeset najprestižnijih poslastičara iz Beograda je prihvatilo čokoladni izazov i predstavilo svoje umeće. Kada profesionalci dobiju vrhunske Cacao Barry proizvode i mogu da puste mašti na volju, rezultat je više nego fantastičan. Možemo slobodno reći da smo imali pravi festival slatkih umetničkih dela koja su mamila izgledom i plenila ukusom!
Goste su ispred kompanije Silbo pozdravili Ivan Pejović, Darko Mladenović i Snježana Stanić.
Pravi hedonistički doživljaj upotpunila je promocija desertnih vina.
Schlumberger je služen kao piće dobrodošlice uz predjelo gde su se pored pršute, mortadele i sireva našli novi artikli iz Silbove bogate palete. Lamuri, crveno vino, savršeno je išlo uz stekove Costate Unika i Fiorentina Unika.
Vin santo del chianti classico, belo vino, savršeno se slagalo sa poslasticama koje su bile pretežno od crne čokolade, oraha i lešnika, dok su blaži ukusi tražili Diamante Passito, kvalitetno slatko belo vino.
Event je protekao u prijatnom raspoloženju, a prisutni su izrazili želju da se druženje u ovom sastavu, sa istim, slatkim, konceptom ponovi.