- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- Adria D'oro
- AIA
- Alpenhain
- Alves de Sousa
- BB klekovača
- BMI
- Boiron
- Borgo Molino
- Caffarel
- Caffe Carraro
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Ciao
- Cipiripi
- Crea
- Coati
- Čokolend
- Capannelle
- Haagen-Dazs
- HOPLA
- Hofmeister
- Corte Buona
- Dira
- Dali Trade
- Debic
- De Nigris
- Ennstaler
- Farchioni
- Ferdinand
- Fine and Deli
- Frico
- Furore
- Violife
- Fontoliva
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Griesson
- Granoro il Primo
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Mingle
- Landessa
- Linco
- Mate
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Montorsi
- Neuburger
- Muller
- NOY NOY
- Paraćinka
- Picnic
- Pelzmann
- Pucci
- Rivetto
- Rooty's
- Sapori Antichi
- Sandrone
- Schlumberger
- Sorger
- St. Nicolaus
- Sudmilch
- Tasca D'Almerita
- Trevalli
- Vandermoortele
- Viotros
- Vrhovi Zlatibora
- Woerle
- Zemono
- Zanetti
- Zvečevo
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Novosti
GIOVANNI RANA
Giovanni Rana - Legendarno ime italijanske kuhinje
Kada želite da osetite ukus autentične italijanske paste, ne morate da idete dalje od svoje kuhinje niti da čekate duže od nekoliko minuta, dok god je tu Giovanni Rana!
Giovanni Rana je legendarno ime italijanske kuhinje. Počeo je ručno praveći pastu koji je prodavao svojim komšijama, da bi tokom godina razvio sopstvene jedinstvene recepte, koristeći samo sastojke vrhunskog kvaliteta, sa 20% jaja u testenini, što Giovanni Rana pastama daje prepoznatljivu žućkastu boju i pun, domaćinski ukus.
Zahvaljujući neospornom kvalitetu, glas o Giovanni Rana pastama se proširio po čitavoj Italiji, pa i po celom svetu. Danas je Giovanni Rana lider u ovoj kategoriji, koji milionima širom sveta donosi priliku da uživaju u pasti koja odiše svežinom i autentičnošću i priprema se jednostavno i brzo.
Filozofija koje se pridržava kompanija je ista kao i filozofija čoveka koji ju je stvorio i po kome se zove: biti veran sebi i stvarima koje vama lično donose sreću. Giovanni je još kao dečak, u svojoj porodičnoj kuhinji u Veroneli naučio da je savršena pasta rezultat strasti prema hrani i radosti koju može doneti samo deljenje te strasti sa onima koje volite.