- O nama
- Proizvodi
-
Brendovi
- Adria D'oro
- AIA
- Alpenhain
- Alves de Sousa
- BB klekovača
- BMI
- Boiron
- Borgo Molino
- Caffarel
- Caffe Carraro
- Callebaut
- Caputo
- Campina
- Ciao
- Cipiripi
- Crea
- Coati
- Čokolend
- Capannelle
- Haagen-Dazs
- HOPLA
- Hofmeister
- Corte Buona
- Dira
- Dali Trade
- Debic
- De Nigris
- Ennstaler
- Farchioni
- Ferdinand
- Fine and Deli
- Frico
- Furore
- Violife
- Fontoliva
- Felsina
- Gavrilović
- Giovanni Rana
- Griesson
- Granoro il Primo
- IVV
- Joya
- Kaserei Champignon
- Mingle
- Landessa
- Linco
- Mate
- Masciarelli
- Mlekovita
- Mastri Birrai Umbri
- Mautner Markhof
- Montorsi
- Neuburger
- Muller
- NOY NOY
- Paraćinka
- Picnic
- Pelzmann
- Pucci
- Rivetto
- Rooty's
- Sapori Antichi
- Sandrone
- Schlumberger
- Sorger
- St. Nicolaus
- Sudmilch
- Tasca D'Almerita
- Trevalli
- Vandermoortele
- Viotros
- Vrhovi Zlatibora
- Woerle
- Zemono
- Zanetti
- Zvečevo
- Prodaja
- Logistika
- HoReCa
- Marketing i PR
- Karijera
- Kontakt
Novosti
Iz Italije, sa ljubavlju
Navaro je oblast Italije iz koje potiče jedan od najčuvenijih svetskih sireva - gorgonzola.
Osnovana 1935. godine u malom selu u brdima Navara, ova kompanija danas predstavlja najboljeg svetskog proizvođača poznatog italijanskog sira. Tradicionalna receptura, u kombinaciji sa najmodernijom tehnologijom i najvišim standardima kvaliteta i očuvanja okoline, nisu jedini razlog uspeha ovog brenda. Ono što ga čini posebnim su ljubav, strast i znanje uloženi u porodični posao koji se prenosi sa oca na sina, već generacijama. Porodica Leonardi uspela je da svoj recept za gorgonzolu sačuva istim već 80 godina, ne odustajući od svojih principa brižljive selekcije mleka i tradicionalnog "korak po korak" procesa pravljenja sira. Danas ova porodica zapošljava još 1000 drugih porodica i drži impozantnih 45% svetskog tržišta gorgonzola sira. Taj sir nastaje isklljučivo na netaknutim pašnjacima Pijemonta i Lombardije, gde krave borave na svežem vazduhu i hrane se prirodno, bez veštačkih sredstava i hormona rasta. Od njhovog svežeg mleka se na tradicionalan način pravi sir koji se kad počne da zri, po prvi put soli tako što se prska čistom i filtriranom solju iz italijanskog mora.
Nakon 50 dana zrenja (ili 80, za pikantniju varijantu), Igor gorgonzola je spremna da se nađe na trpezama širom sveta - a zahvaljujući kompaniji Silbo, i širom Srbije!